Ebem en De Singer slaan de handen in elkaar

Wie ? Wat ? Hoe?

De Singer is een collectief van vrijwilligers met passie voor muziek : een aantal vrienden begonnen een tiental jaar geleden met het organiseren van Jazz-concerten in Rijkevorsel. Door het grote succes werd daarop besloten om een oud "naai-atelier" om te bouwen tot een concertzaaltje. "De Singer" (what’s in a name…) was geboren.

Binnen Jazz-middens geniet dit collectief inmiddels een bijzondere status en een aantal groten der aarde traden er reeds op. Dergelijk succes kon niet onopgemerkt blijven bij liefhebbers van andere muziekgenres en theaterkunsten. Gevolg: tal van try-outs en optredens van pop-, rock-, folk- blues-artiesten worden er naast jazz eveneens geprogrammeerd. En ook stand-up comedians hebben dit fenomeen ontdekt. Zij treden er vaak op en komen graag terug.

Ebem, van zijn kant, is een leverancier van Groene energie uit de Kempen(Merksplas), maar wij willen méér dan louter "dat" zijn: met deze samenwerking wil Ebem niet alleen de mensen van de Singer een hart onder de riem steken, maar ook zijn klanten wat extra’s gunnen  een korting op de inkomtarieven van een groot aantal concerten die plaatsvinden in de Singer. Zowel op onze website als op die van de Singer, www.desinger.be vindt u hierover informatie.

Op die manier bieden wij onze klanten de mogelijkheid om wat cultuur op te snuiven in een aangename omgeving en dit georganiseerd door passionele mensen. Tegelijk laten wij mensen met een passie voor culturele evenementen kennis maken met Ebem en hernieuwbare energie: want ook wij zijn passioneel bezig om groene energie te leveren aan Vlaanderen en dit op een transparante manier  tegen correcte voorwaarden en met een service om U tegen te zeggen. Zonder call-centers, opdringerige deur-aan-deur-verkopers, bijkomende randvoorwaaarden enz… Meer informatie over Ebem en onze voorwaarden en projecten kan u vinden op deze website.

Contacteer ons

  • Ebem bvba
  • Industrieweg 3-5
  • 2330 Merksplas

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Inschrijven
Ebem gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Akkoord